aankondigingen

Universal Healing Tao wekelijkse lessen in de Ruimte
De Universal Healing Tao trainingen zijn gebaseerd op het eeuwenoude Taoïstische erfgoed . Dit omvat een schat aan technieken, die een gezond, lang en gelukkig leven bevorderen. Zo maakt Chikung  ons lichaam soepel en stromend, met als resultaat dat wij openstaan om met subtiele meditatie technieken, zoals de Innerlijke Glimlach, kleine wondertjes in ons fysieke, emotionele en spirituele lichaam tot stand te brengen. Deze aan de aloude traditie ontleende oefeningen als de Innerlijke Glimlach en De Helende Klanken zijn goed te combineren met Westerse methodes. De Helende Klanken en de Westerse methode Emdr, Eye movement desentization and reprocesssing, versterken elkaars positieve werking wederzijds. De najaar trainingen 2018 zijn hier speciaal op gericht.

Woensdagavonden van 20:15 tot 22:00 uur.
• Van 5 september t/m 21 november, m.u.v. 26 september, 10 & 17 oktober.
en les op 28 februari, 18 april & 2 mei.
Locatie: De Ruimte, Weesperzijde 79, Amsterdam. M: 0630063929
• Docente: Henny Vrijbloed E: info@taosan.nl
• Kosten: 9 lessen €155. www.taosan.nl

Inhoudelijke basis van de trainingen.
De Universal Healing Tao trainingen zijn gebaseerd op het eeuwenoude Taoïstische erfgoed . Dit omvat een schat aan technieken, die een gezond, lang en gelukkig leven bevorderen. Zo maakt Chikung ons lichaam soepel en stromend, met als resultaat dat wij openstaan om met subtiele meditatie technieken, zoals de Innerlijke Glimlach, kleine wondertjes in ons fysieke, emotionele en spirituele lichaam tot stand te brengen. Deze aan de aloude traditie ontleende oefeningen als de Innerlijke Glimlach en De Helende Klanken zijn goed te combineren met Westerse methodes. De Helende Klanken en de Westerse methode Emdr, Eye movement desentization and reprocesssing, versterken elkaars positieve werking wederzijds. De najaar trainingen 2018 zijn hier speciaal op gericht.

Doel van de trainingen.
• Op een diepere laag tot ontspanning te komen
• Ons systeem te stimuleren om gezonder te worden en in balans te komen,
• waardoor het zich kan verjongen en het afweersysteem zich kan versterken.

Indeling van de trainingen.
Voor de pauze maken we ons soepel en open met Chikung en krachtig met de ‘IJzeren Hemd’.
• Zo versterken we de doorstroming in ons lichaam
• Bouwen we een krachtige structuur op met behulp van het oefenen met de IJzeren Hemd
• Herstellen en verbeteren we de structuur van ons lichaam .
• Worden de aan en afvoer van voedingsstoffen en gif-afvalstoffen gestimuleerd.

Na de pauze volgt de meditatie met oefeningen volgens Taoïstische technieken als de Innerlijke Glimlach en de Helende Klanken met de Westerse methode Emdr

You Bless me with Your Presence
11 November 2018 – Amsterdam

Verbind je met ons in de ervaring van Liefde. Kijk met Rananda naar wat je in de weg plaatst naar Vrede. Ontvang hulp bij het wegnemen van de blokkades tot de Waarheid. Laat je angsten en vergissingen helen. Stel je open voor je Ware Aanwezigheid. Waar je ban voor bent, dat heb je al!

Laat Liefde je raken! Waar wacht je nog op?
Rananda onderwijst pure non-dualiteit. Met zijn uitzonderlijke helderheid van geest legt hij alle tweeslachtigheid bloot. Hij kent de Waarheid en zijn boodschap is simpel en onverbloemd: God Die alleen Liefde is, is de Bron en het Leven van alles; buiten God bestaat er niets.

Programma:
10.00 – 10.30 opening met optreden van Singularity
10.30 – 13.00 satsang met Rananda
13.00 – 14.30 gratis warme Indiase lunch
14.30 – 17.00 V en A met Rananda

Kosten: €100,- alles inbegrepen
www.mom-nederland.nl 


Ayuhuasca Ceremonie
Ayahuasca is een geschenk uit het Amazone regenwoud. Het brengt je in contact met je innerlijke natuurlijk zodat je echt kunt groeien in je leven. Het bestaat uit extracten van twee planten die gedronken worden. Dit gebeurt twee (of eventueel meer) keer per ceremonie. Door het innemen van Ayahuasca wordt je aandacht naar binnen getrokken en zul je gedurende enkele uren kunnen werken aan je eigen transformatie naar een hoger bewustzijn.

Een Ayahuasca reis is en blijft een persoonlijke reis en kan iedere keer anders uitpakken. Je staat er echter niet alleen voor want een ceremonie creëert ook een collectieve energie waar je je aan kunt laven. Daarnaast zijn de begeleiders gedurende het hele proces beschikbaar om waar nodig je bij te sturen. Soms sta je voor obstakels die te groot of diep lijken te zijn en dan kunnen wij je een brug aanbieden om door je proces heen te gaan. Deze vorm maakt het mogelijk om zowel van binnen als van buiten handvatten aangereikt te krijgen over hoe beter grip te krijgen op je eigen bestaan. Iedereen heeft soms wat extra wind in de zeilen nodig.

Ik bewandel al ruim 2 decennia het ‘spirituele pad’, maar de echte uitdaging kwam 5 jaar geleden toen ik door een ernstige ziekte een orgaantransplantatie nodig had. Ik besloot toen dat het nu echt hoogste tijd was om mijn eigen pad te volgen. Na de succesvolle transplantatie heb ik onder andere door Ayahuasca een helderder beeld gekregen van mijn eigen unieke kracht en potentie. Door afgestemd te blijven op mijn innerlijk kompas ontvouwen dingen op allerlei vlakken van het leven zich als het ware vanzelf. Zo heeft een ogenschijnlijk dramatische fase van mijn leven zoveel meer gebracht dan dat het gekost heeft. In mijn ceremonies gebruik ik de combinatie van Syrische Wijnruit en Jurema wat ook wel Anahuasca genoemd wordt (analoog Ayahuasca). Ik gebruik deze combinatie omdat deze het meest geschikt is voor het ‘proceswerk’.

Manu van Poppel (0646620494)
Kosten p.p: €144,-  tijd 19:00 – 8:00 (incl. overnachting en ontbijt)
Meer informatie en aanmelden via: www.AllowThyself.com


Taomoments – Het Pad van de Volledige Vrouw
Donderdagen 4 okt. t/m 13 dec.

Ontdek en leef je zachte kracht
Je leert een kort ritueel waar je je hele leven profijt van zult hebben. Een serie eenvoudige oefeningen (iedereen kan het) waarin je van yin naar yang gaat. Zo stap je elke keer opnieuw met zachtheid, ruggengraat en gedragenheid in het leven. Deze energieoefeningen komen uit de Tao de la Femme Lune, de vrouwelijke variant binnen de Healing Tao.

YOU DON’T NEED TO BE FIXED. YOU JUST NEED TO BE RECONNECTED’
Veel vrouwen (jong en oud) zijn uit balans en neigen naar burnout omdat ze te veel van zichzelf weggeven zonder zich daarvan bewust te zijn. Het is het gevolg van een groot, zorgend vrouwenhart.

In 9 donderdagavonden van twee uur maak je je een kort ritueel eigen waarin je het contact met je kern herstelt en je jezelf leert voeden en dragen, zodat je stevig in het leven staat als de stilte in het centrum van een orkaan.
Je gaat je hart verzachten en verbinden met je kern: je nieren en je bekken.
Je leert jezelf te alignen tussen hemel en aarde.
En passant breng je je hormonale stelsel in balans.
Je leert je nieren te
Je gaat je ruggengraat openen.
Je leert je botten te voeden en versterken.

Voor vrouwen van elke leeftijd
DOOR Harriët Kroon
ERVARING Niet nodig, mag wel
NODIG Bamboe hitter à 17,50 (verkrijgbaar bij Harriët) voor huid en botten.
LOCATIE De Ruimte, Weesperzijde 79a, Amsterdam
TIJDSTIP 
9 Donderdagavonden van 18 tot 20 uur (lekker lang). Van 4 oktober t/m 13 december. Geen les op 25 oktober en 6 december.
PRIJS €159,- (exclusief hitter).
OPGAVE Harriët, welkom@taomoments.nl, 06 4645 8763.


Heart of Awakening

Zelfrealisatie in Verbinding:
“Celebration of Life….!”

De Rijkdom van Essentie
De ‘Meetings met Angelo’ zijn een intens samenzijn in waarheid, waarin we samen duiken in de rijkdom van onze Essentie. Want wie en wat zijn we nou echt…? Binnen de meetings wordt concreet voelbaar, tastbaar en glashelder dat onze ware natuur volmaakte vrijheid is, Puur Zijn, absolute wakkerheid en intense levendigheid. Je gaat herkennen, begrijpen en voelen dat je in je natuurlijke staat beschikt over onbegrensde creativiteit, daadkracht en vreugde. Want jouw Essentie is fundamentele verbondenheid, passie en flow.
Meer informatie: www.heartofawakening.nl