aankondigingen

Meditatie Opleiding

Meditatie Instituut Nederland start 23 oktober met een nieuwe Opleiding Meditatieleraar in Amsterdam. Deze erkende meditatie opleiding duurt anderhalf jaar waarbij je diepgaand aan de slag gaat met je eigen proces en dat leer je ook door te geven aan anderen. Het is een brede opleiding met meditatiemethoden en technieken die voortkomen uit vele stromingen en tradities. De boeddhistische en advaita filosofie vormen een rode draad door de opleiding, als ook de boeddhistische psychologie. De coaching en zelfcoaching methoden in deze meditatie opleiding komen ook met name voort uit deze tradities. Deze methoden kun je toepassen voor jezelf en als je één op één mensen begeleidt. Ademwerk is ook een belangrijk onderdeel van de opleiding. Zo beoefen je therapeutisch, verbonden ademen voor je eigen proces en leer je ook diverse ademmethoden om door te geven.

Hoofddocent van deze opleiding is Gerjan Schoemaker en daarnaast zijn er gespecialiseerde docenten voor advaita vedanta, ademwerk en moderne psychologie.

Informatieavond in Amsterdam
Op vrijdag 18 juni (inmiddels vol) en zondag 26 september is er een informatie avond* in Amsterdam waar je informatie krijgt over deze opleiding, kennis kunt maken met de hoofddocent Gerjan Schoemaker een ook al enige meditatie kunt ervaren door gezamenlijke beoefening.
Deze avond vindt plaats op dezelfde locatie als waar de opleiding wordt gegeven en is van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Informatieavond via livestream
Op vrijdag 25 juni is er een online informatieavond via livestream van 19.30 tot 20.30 uur.

*Indien deze meditatie opleiding dan reeds vol zit wordt deze avond geannuleerd. Voor informatie kun je vooraf ook altijd contact opnemen met de hoofddocent, Gerjan Schoemaker.

Meer informatie over de Opleiding Meditatieleraar en de data van de informatieavonden over de opleiding is te vinden op deze pagina: https://meditatieinstituut.nl/meditatie-opleiding/

Info & contact
Gerjan Schoemaker
Meditatie Instituut Nederland
info@meditatieinstituut.nl
038 880 1530
www.meditatieinstituut.nl