aankondigingen

Universal Healing Tao wekelijkse lessen in de Ruimte
‘Wintertraining met Helende Klanken en Emdr ‘

De Universal Healing Tao trainingen zijn gebaseerd op het eeuwenoude Taoïstische erfgoed . Dit omvat een schat aan technieken, die een gezond, lang en gelukkig leven bevorderen. Zo maakt Chikung ons lichaam soepel en stromend, met als resultaat dat wij openstaan om met subtiele meditatie technieken, zoals de Innerlijke Glimlach, kleine wondertjes in ons fysieke, emotionele en spirituele lichaam tot stand te brengen.

Deze aan de aloude traditie ontleende oefeningen als de Innerlijke Glimlach en De Helende Klanken zijn goed te combineren met Westerse methodes. De Helende Klanken en de Westerse methode Emdr, Eye movement desentization and reprocesssing, versterken elkaars positieve werking wederzijds.

Doel van de trainingen.
• Het sterken van rug en nieren tijdens de wintermaanden.
• Op een diepere laag tot ontspanning te komen,
• Ons systeem te stimuleren om gezonder te worden en in balans te komen,
• waardoor het zich kan verjongen en het afweersysteem zich kan versterken.
Indeling van de trainingen.

Voor de pauze maken we ons soepel en open met Chikung en sterken rug en nieren.
• Zo versterken we de doorstroming in ons lichaam
• Bouwen we aan een goede houding met Tao Yin.
• Herstellen en verbeteren we de structuur van ons lichaam .
• Worden de aan en afvoer van voedingsstoffen en gif-afvalstoffen gestimuleerd.
Na de pauze volgt de meditatie met oefeningen volgens Taoïstische technieken als de Innerlijke Glimlach en de Helende Klanken met de Westerse methode Emdr.

Healing Tao, basis: 3 Vuren en IJzeren Hemd I.

  • Woensdagavond van 27 februari tot 5 juni.
  • Locatie: De Ruimte, Amsterdam
  • Stuur een mailtje als je meer informatie wilt.

Helende Liefde dag.

  • Vrijdag 31 mei van 10 tot 17 uur.
  • Locatie: Epe, Gelderland
  • Stuur een mailtje als je meer informatie wilt.

Naar aanleiding van de AVG:

  • Taosan heeft u de afgelopen jaren met veel plezier via de mail geïnformeerd over het cursusaanbod. En hoopt dit ook onder de nieuwe wetgeving te mogen blijven doen. Hiervoor is nu uw toestemming vereist. Wilt u deze informatie gewoon blijven ontvangen, dan hoeft u niets te doen en geldt dit als uw akkoord. Wilt u deze mails niet meer ontvangen, dan kunt u een mailtje sturen aan: info@taosan.nl en wordt uw adres verwijderd uit het relatiebestand.

• 6 Woensdagavonden van 20:15 tot 22:00 uur.
• Van 9 januari t/m 13 februari
• Locatie: De Ruimte, Weesperzijde 79, Amsterdam. M: 0630063929
• Docente: Henny Vrijbloed
info@taosan.nl of www.taosan.nl
• Kosten: 6 lessen €105.

Ayuhuasca Ceremonie
Ayahuasca is een geschenk uit het Amazone regenwoud. Het brengt je in contact met je innerlijke natuurlijk zodat je echt kunt groeien in je leven. Het bestaat uit extracten van twee planten die gedronken worden. Dit gebeurt twee (of eventueel meer) keer per ceremonie. Door het innemen van Ayahuasca wordt je aandacht naar binnen getrokken en zul je gedurende enkele uren kunnen werken aan je eigen transformatie naar een hoger bewustzijn.

Een Ayahuasca reis is en blijft een persoonlijke reis en kan iedere keer anders uitpakken. Je staat er echter niet alleen voor want een ceremonie creëert ook een collectieve energie waar je je aan kunt laven. Daarnaast zijn de begeleiders gedurende het hele proces beschikbaar om waar nodig je bij te sturen. Soms sta je voor obstakels die te groot of diep lijken te zijn en dan kunnen wij je een brug aanbieden om door je proces heen te gaan. Deze vorm maakt het mogelijk om zowel van binnen als van buiten handvatten aangereikt te krijgen over hoe beter grip te krijgen op je eigen bestaan. Iedereen heeft soms wat extra wind in de zeilen nodig.

Ik bewandel al ruim 2 decennia het ‘spirituele pad’, maar de echte uitdaging kwam 5 jaar geleden toen ik door een ernstige ziekte een orgaantransplantatie nodig had. Ik besloot toen dat het nu echt hoogste tijd was om mijn eigen pad te volgen. Na de succesvolle transplantatie heb ik onder andere door Ayahuasca een helderder beeld gekregen van mijn eigen unieke kracht en potentie. Door afgestemd te blijven op mijn innerlijk kompas ontvouwen dingen op allerlei vlakken van het leven zich als het ware vanzelf. Zo heeft een ogenschijnlijk dramatische fase van mijn leven zoveel meer gebracht dan dat het gekost heeft. In mijn ceremonies gebruik ik de combinatie van Syrische Wijnruit en Jurema wat ook wel Anahuasca genoemd wordt (analoog Ayahuasca). Ik gebruik deze combinatie omdat deze het meest geschikt is voor het ‘proceswerk’.

Manu van Poppel (0646620494)
Kosten p.p: €144,-  tijd 19:00 – 8:00 (incl. overnachting en ontbijt)
Meer informatie en aanmelden via: www.AllowThyself.com


Taomoments – Het Pad van de Volledige Vrouw

Balancerende chi kung uit de Vrouwen Tao
14 februari t/m 2 mei 2019

In negen weken leer je een fijne serie eenvoudige oefeningen (iedereen kan het) om je basisenergie te vermenigvuldigen en jezelf meer ruggengraat in het dagelijks leven te geven. Hierdoor kun je je steviger handhaven – niet op de dominant-mannelijke manier, maar met zachte kracht. Na elke les stap je opnieuw vol power, zachtheid en gedragenheid de wereld in. Deze energieoefeningen komen uit de Tao de la Femme Lune, de vrouwelijke variant binnen de Healing Tao.

‘YOU DON’T NEED TO BE FIXED.
YOU JUST NEED TO BE RECONNECTED’

Veel vrouwen (jong en oud) zijn uit balans en neigen naar burnout omdat ze te veel van zichzelf weggeven zonder zich daarvan bewust te zijn. Het is het gevolg van een groot, zorgend vrouwenhart.

In 9 donderdagavonden van twee uur maak je je een serie oefeningen eigen waarin je het contact met je kern herstelt en je jezelf leert voeden en dragen, zodat je stevig in het leven staat als de stilte in het centrum van een orkaan.

Je gaat je hart verzachten en verbinden met je kern: je nieren en je bekken.
 Je leert je nieren te versterken.
 Je leert je levensenergie te vermenigvuldigen met de energerende glimlach (meditatie).
 Je leert ‘het warmen van de stoof’. Dit is een borstmassage (met kleren aan) die niet alleen je borsten gezond houdt, maar waarmee je ook de energie in je basis gaat vermenigvuldigen.
 Je gaat je ruggengraat soepel maken en in balans brengen.
 Je leert de kringloopmeditatie, waarmee je je ruggengraat, hersenen en al je meridianen voedt.
 Je gaat je huid en botten heerlijk revitaliseren met de bamboe hitter.

Ken je het gezegde:
IEMAND MET RUGGENGRAAT

Dit betekent dat je goed stand kunt houden, niet makkelijk zwicht onder de druk van anderen. Dit is wat je gaat cultiveren door versterkende chi kungs voor je ruggengraat, zoals de ruggengraatademhaling, de schildpad, de kraanvogel en Zijden Hemd chi kung. Je brengt je yin in je yang.

Met deze oefeningen uit de Tao de la Femme Lune voel je je elke dag weer fris en volop vrouw IN HART EN NIEREN, maar ook in IN BEKKEN EN BORSTEN.

Doe mee en schrijf je in bij Taomoments, welkom@taomoments.nl

VOOR vrouwen van elke leeftijd
ERVARING Niet nodig, mag wel
NODIG Bamboe hitter à 17,50 (verkrijgbaar bij Harriët) voor huid en botten.
LOCATIE De Ruimte, Weesperzijde 79a, Amsterdam
TIJDSTIP 9 Donderdagavonden van 18 tot 20 uur (lekker lang en daarna een heerlijke avond nazoemen). Van 14 februari t/m 2 mei. Geen les op 21 februari en 11 en 25 april.
PRIJS €159,- (exclusief hitter).
OPGAVE Harriët, welkom@taomoments.nl, 06 4645 8763.

 


Heart of Awakening

Zelfrealisatie in Verbinding:
“Celebration of Life….!”

De Rijkdom van Essentie
De ‘Meetings met Angelo’ zijn een intens samenzijn in waarheid, waarin we samen duiken in de rijkdom van onze Essentie. Want wie en wat zijn we nou echt…? Binnen de meetings wordt concreet voelbaar, tastbaar en glashelder dat onze ware natuur volmaakte vrijheid is, Puur Zijn, absolute wakkerheid en intense levendigheid. Je gaat herkennen, begrijpen en voelen dat je in je natuurlijke staat beschikt over onbegrensde creativiteit, daadkracht en vreugde. Want jouw Essentie is fundamentele verbondenheid, passie en flow.
Meer informatie: www.heartofawakening.nl


Healing Initiatie: Vergroot Je Helende Krachten & Energie Levels

Een warme uitnodiging voor een prachtig healing weekend voor verhoogde energie levels, nieuwe helende krachten en de mysteries van Innere Alchemie  op zaterdag 5 en zondag 6 januari 2019.

Tijdens het initiatie weekend ligt de focus op het thema “Helende Krachten & Innere Alchemie“. Door blokkades te verwijderen kan energie in ons lichaam en leven weer goed stromen. We laten langzaam, laagje voor laagje, onze oude overtuigingen los en komen bij onszelf aan.
Speciaal ontwikkelde, krachtig helende oefeningen staan centraal. Dit zijn oefeningen die onze energie levels en healing levels vergroten en herstellen. Het openen van energie centra zoals het kroon chakra en het 3e oog is mogelijk. Deze centra worden geactiveerd, gebalanceerd en gevoed. Door deze oefeningen herstellen we de verbinding met onszelf / ons lichaam en de oneindige, prachtige en krachtige bronnen van het Universum. Het is ook een effectieve manier om problemen rondom lichamelijke en mentale moeheid los te laten.

Door onze zintuigen tot rust te brengen wordt alles weer helder. We weten hoe te handelen en welke stappen te nemen. De mist trekt weg en we zien duidelijk onze wensen en talenten, hoe onszelf in onze kracht te zetten en hoe deze kracht te gebruiken met liefde in alles wat we doen.

Tijdens het weekend kan je werken aan:
het vergroten van je helende krachten
activatie van je Innere Alchemie en leren hoe het waar te nemen en hoe ermee te werken
het helen van je momentele thema’s en blokkades
connectie met je innerlijke stem en intuïtie
communicatie met de onzichtbare dimensies, engelen en gidsen

Resultaten zijn:
een diep gevoel van persoonlijke vrijheid en zelfvertrouwen
heldere geest en gedachten
nieuwe helende krachten
een lichaam vrij van pijn en stijfheid
een rechtere houding
herstelde cellen in het lichaam
herstel van het zenuwstelsel
nieuwe energie en good vibes

Investering:
Vroege Engel tot 21 December 2018: EUR 175,-
Reguliere prijs: EUR 220,-
Voor meer info over Gulschen en bevestiging van deelname schrijf een berichtje aan: gulschen@artun.nl