aankondigingen

Universal Healing Tao wekelijkse lessen in de Ruimte

Het Taoïstische erfgoed omvat een schat aan technieken, die een gezond, lang en gelukkig leven bevorderen. Zo maakt Chikung ons lichaam soepel en stromend, met als resultaat dat wij openstaan om met subtiele meditatie technieken, zoals de Innerlijke Glimlach, kleine wondertjes in ons fysieke-, emotionele- en spirituele lichaam tot stand te brengen.

Woensdagavond van 20:15 – 22:00 uur
10 januari tot en met 31 januari: 4 Manieren om onze Nier-energie te versterken
In de winter kunnen we, gedragen door de beweging van het seizoen, een diepere laag in onszelf bereiken…
Onze nieren resoneren met deze diepere laag en de winterse verstilling, het Yin, geeft ze kracht. De nieren slaan onze basisenergie op en activeren het functioneren van alle organen. Door onze nieren te sterken kunnen we niet alleen onze organen, maar ook onze rug, ons skelet en hersenen van hernieuwde kracht voorzien, die in het voorjaar tot bloei komt.

Voorafgaande aan de meditaties maken we ons lichaam soepel en open met Chikung en versterken we de doorstroming door een krachtige structuur op te bouwen. De laatste les sluiten we af met een gemberkompres en klankschalen voor de nieren.

14 februari tot en met 23 mei: Primordial chikung en ‘omarm je Mingmen’, de poort van je bestemming…
Geen les op 28 februari, 18 april & 2 mei.
Primordial Chikung is een Taoïstische bewegingsvorm, waarbij we gebruik maken van beweging, onze ademhaling en de natuurkrachten om ons heen.
• Het stimuleert ons systeem om gezonde en in balans te komen.
• Hierdoor kan het zich verjongen en kan het afweersysteem zich versterken.
• We oefenen dit met de ‘IJzeren hemd’ om de structuur van ons lichaam te herstellen en te verbeteren.
• We voeden en harmoniseren onszelf met de krachten uit de natuur.
• De aan en afvoer van voedingsstoffen en gif-afvalstoffen wordt hierdoor gestimuleerd.

De Mingmen, de poort van je bestemming, is een weg naar je ongekende mogelijkheden, het realiseren van je levensbestemming…
• Contact maken met je mingmen
• Je levensbestemming voeden.
• Dit komt de gezondheid, de vitaliteit en het welbevinden van onszelf ten goede.
Kosten: januari 4 lessen € 65 & vanaf februari 12 lessen € 195
Door: Henny Vrijbloed E: info@taosan.nl
www.taosan.nl mobiel: 0630063929


Ayuhuasca Ceremonie
Ayahuasca is een geschenk uit het Amazone regenwoud. Het brengt je in contact met je innerlijke natuurlijk zodat je echt kunt groeien in je leven. Het bestaat uit extracten van twee planten die gedronken worden. Dit gebeurt twee (of eventueel meer) keer per ceremonie. Door het innemen van Ayahuasca wordt je aandacht naar binnen getrokken en zul je gedurende enkele uren kunnen werken aan je eigen transformatie naar een hoger bewustzijn.

Een Ayahuasca reis is en blijft een persoonlijke reis en kan iedere keer anders uitpakken. Je staat er echter niet alleen voor want een ceremonie creëert ook een collectieve energie waar je je aan kunt laven. Daarnaast zijn de begeleiders gedurende het hele proces beschikbaar om waar nodig je bij te sturen. Soms sta je voor obstakels die te groot of diep lijken te zijn en dan kunnen wij je een brug aanbieden om door je proces heen te gaan. Deze vorm maakt het mogelijk om zowel van binnen als van buiten handvatten aangereikt te krijgen over hoe beter grip te krijgen op je eigen bestaan. Iedereen heeft soms wat extra wind in de zeilen nodig.

Ik bewandel al ruim 2 decennia het ‘spirituele pad’, maar de echte uitdaging kwam 5 jaar geleden toen ik door een ernstige ziekte een orgaantransplantatie nodig had. Ik besloot toen dat het nu echt hoogste tijd was om mijn eigen pad te volgen. Na de succesvolle transplantatie heb ik onder andere door Ayahuasca een helderder beeld gekregen van mijn eigen unieke kracht en potentie. Door afgestemd te blijven op mijn innerlijk kompas ontvouwen dingen op allerlei vlakken van het leven zich als het ware vanzelf. Zo heeft een ogenschijnlijk dramatische fase van mijn leven zoveel meer gebracht dan dat het gekost heeft. In mijn ceremonies gebruik ik de combinatie van Syrische Wijnruit en Jurema wat ook wel Anahuasca genoemd wordt (analoog Ayahuasca). Ik gebruik deze combinatie omdat deze het meest geschikt is voor het ‘proceswerk’.

Manu van Poppel (0646620494)
Kosten p.p: €144,-  tijd 19:00 – 8:00 (incl. overnachting en ontbijt)
Meer informatie en aanmelden via: www.AllowThyself.com


Taomoments – Het Pad van de Volledige Vrouw

We gebruiken het fysieke lichaam als uitgangspunt om bij onze vrouwelijke essentie te komen. Met zachte, vloeibare oefeningen uit de Tao de la Femme Lune gaan we ons vrouwenlichaam uitnodigen meer vrouw te zijn. De oefeningen zijn eenvoudig, iedereen kan het.

Extra aandacht voor: de psoas (spier van de ziel), het element water (je nieren en seksuele organen), het element vuur (je hart), jezelf uitbalanceren met 6 helende klanken en het energetisch openen van de ruggengraat.

Elke les is een traktatie voor je vrouw zijn, we duiken 2 uur lang de diepte in. Daarna kun je thuis nog lekker nazoemen. Ervaring Niet nodig, mag wel. Nodig Bamboe hitter à 17,50 (verkrijgbaar bij Harriët) voor huid en botten.

Door wie Harriët Kroon, docent Healing Tao (taoïstische chi kung) en Tao de la Femme Lune.
Donderdagavond 1 februari t/m 5 april van 18 tot 20 uur. Geen les op 1 maart. Prijs € 159,-.
Opgave Harriët, hallo@taomoments.nl of 06 4645 8763. Meer info www.taomoments.nl

 

VrouwZijn
23 & 24 maart 2018
Onlosmakelijk bij het leven hoort groeien. Ons vrouwelijk lichaam laat zich daarin telkens zien, voelen, ervaren en verandert merkbaar van meisje, puber, adolescent, volwassene naar overgang en ouder worden. Ieder van ons heeft spannende, intense, prachtige, verwonderlijke en soms pijnlijke ervaringen beleefd op de reis door de leeftijdsfasen.
Wat niet verandert en juist op elke leeftijd sterker kan worden is onze seksuele energie en daarmee onze vrouwelijke seksualiteit. We kunnen ‘juicy’ door het leven heen, als een dankbare onderstroom… Dat is een bijzonder liefdevol geschenk wat zich in jouzelf opent.

Het is voor mij dan ook een groot genoegen om je te laten kennismaken met de seksuele transformatietechnieken en samen te trainen, waarmee jij jouw vrouwelijke seksuele energie kunt vergroten en je vrouwelijkheid kunt versterken.

Gezonder, zachter en blijer worden… ook zin gekregen? Dan ben je van harte welkom om in een ontspannen en veilige sfeer samen ons vrouwenlichaam op een eenvoudige, integere wijze te laten ontluiken. Voor meer informatie zie: www.ritavanrijnsoever.nl

Praktische gegevens
Vrijdag 23 maart van 9:30 tot 17:00 en zaterdag 24 maart van 10.00 uur tot 17.00 uur (de tweedaagse is zonder overnachting).
Opgave en informatie via de website www.ritavanrijnsoever.nl/vrouwelijkanders


Healing Weekend: The Spirit of Freedom in Amsterdam

Zaterdag 5 – Zondag 6 Mei 2018 van 10.00 tot 17.00 u

Tijdens het healing weekend ligt de focus op het thema “Innerlijke Vrijheid”. Op de 125ste dag van het jaar in de Gregoriaanse Kalender vieren wij onze vrijheid. Wat betekent het in onze tijd vrij te zijn? Hoeveel vrijheid geven we onszelf en hoe vrij voelen we ons eigenlijk? Tijdens het weekend brengen we bewustzijn naar deze ideeën en geven we onszelf een rustig moment voor reflectie, evaluatie en persoonlijke evolutie.

Centraal staan chi kung en ademhalingstechnieken die ons ondersteunen in het bewustzijnswording proces. Daarnaast ontvang je tijdens beide dagen verschillende healing transmissies. Deze transmissies helpen je om de verschillende energetische lagen in je lichaam te openen en somatische blokkades te verwijderen zodat je energie / chi weer vrij stroomt. Tegelijkertijd ontstaat er een natuurlijke meditatieve staat van zijn. Zorgen en patronen vallen zachtjes weg en ons werkelijke zelf krijgt de ruimte naar voren te komen.

Na het weekend voel je je verfrist, gevoed, gebalanceerd en: meer vrij.

Het healing weekend is toegankelijk voor alle levels.

Tijdens het weekend kan je werken aan:
❥ het helen van je gevoel van persoonlijke vrijheid
❥ het helen van je momentele thema’s en blokkades
❥ connectie met je innerlijke stem en intuïtie
❥ communicatie met de onzichtbare dimensies, engelen en gidsen

Investering:
Early bird tot 13 april 2018: 175,- euro
Reguliere prijs: 220,- euro
Gulschen Artun   gulschen@artun.nl