aankondigingen

Universal Healing Tao wekelijkse lessen in de Ruimte

De Universal Healing Tao trainingen zijn gebaseerd op het eeuwenoude Taoïstische erfgoed . Dit omvat een schat aan technieken, die een gezond, lang en gelukkig leven bevorderen. Zo maakt Chikung  ons lichaam soepel en stromend, met als resultaat dat wij openstaan om met subtiele meditatie technieken, zoals de Innerlijke Glimlach, kleine wondertjes in ons fysieke, emotionele en spirituele lichaam tot stand te brengen. Deze aan de aloude traditie ontleende oefeningen als de Innerlijke Glimlach en De Helende Klanken zijn goed te combineren met Westerse methodes. De Helende Klanken en de Westerse methode Emdr, Eye movement desentization and reprocesssing, versterken elkaars positieve werking wederzijds. De najaar trainingen 2018 zijn hier speciaal op gericht.

Woensdagavonden van 20:15 tot 22:00 uur.
• Van 5 september t/m 21 november, m.u.v. 26 september, 10 & 17 oktober.
en les op 28 februari, 18 april & 2 mei.
Locatie: De Ruimte, Weesperzijde 79, Amsterdam. M: 0630063929
• Docente: Henny Vrijbloed E: info@taosan.nl
• Kosten: 9 lessen €155. www.taosan.nl

Inhoudelijke basis van de trainingen.
De Universal Healing Tao trainingen zijn gebaseerd op het eeuwenoude Taoïstische erfgoed . Dit omvat een schat aan technieken, die een gezond, lang en gelukkig leven bevorderen. Zo maakt Chikung ons lichaam soepel en stromend, met als resultaat dat wij openstaan om met subtiele meditatie technieken, zoals de Innerlijke Glimlach, kleine wondertjes in ons fysieke, emotionele en spirituele lichaam tot stand te brengen. Deze aan de aloude traditie ontleende oefeningen als de Innerlijke Glimlach en De Helende Klanken zijn goed te combineren met Westerse methodes. De Helende Klanken en de Westerse methode Emdr, Eye movement desentization and reprocesssing, versterken elkaars positieve werking wederzijds. De najaar trainingen 2018 zijn hier speciaal op gericht.

Doel van de trainingen.
• Op een diepere laag tot ontspanning te komen
• Ons systeem te stimuleren om gezonder te worden en in balans te komen,
• waardoor het zich kan verjongen en het afweersysteem zich kan versterken.

Indeling van de trainingen.
Voor de pauze maken we ons soepel en open met Chikung en krachtig met de ‘IJzeren Hemd’.
• Zo versterken we de doorstroming in ons lichaam
• Bouwen we een krachtige structuur op met behulp van het oefenen met de IJzeren Hemd
• Herstellen en verbeteren we de structuur van ons lichaam .
• Worden de aan en afvoer van voedingsstoffen en gif-afvalstoffen gestimuleerd.

Na de pauze volgt de meditatie met oefeningen volgens Taoïstische technieken als de Innerlijke Glimlach en de Helende Klanken met de Westerse methode Emdr


Ayuhuasca Ceremonie
Ayahuasca is een geschenk uit het Amazone regenwoud. Het brengt je in contact met je innerlijke natuurlijk zodat je echt kunt groeien in je leven. Het bestaat uit extracten van twee planten die gedronken worden. Dit gebeurt twee (of eventueel meer) keer per ceremonie. Door het innemen van Ayahuasca wordt je aandacht naar binnen getrokken en zul je gedurende enkele uren kunnen werken aan je eigen transformatie naar een hoger bewustzijn.

Een Ayahuasca reis is en blijft een persoonlijke reis en kan iedere keer anders uitpakken. Je staat er echter niet alleen voor want een ceremonie creëert ook een collectieve energie waar je je aan kunt laven. Daarnaast zijn de begeleiders gedurende het hele proces beschikbaar om waar nodig je bij te sturen. Soms sta je voor obstakels die te groot of diep lijken te zijn en dan kunnen wij je een brug aanbieden om door je proces heen te gaan. Deze vorm maakt het mogelijk om zowel van binnen als van buiten handvatten aangereikt te krijgen over hoe beter grip te krijgen op je eigen bestaan. Iedereen heeft soms wat extra wind in de zeilen nodig.

Ik bewandel al ruim 2 decennia het ‘spirituele pad’, maar de echte uitdaging kwam 5 jaar geleden toen ik door een ernstige ziekte een orgaantransplantatie nodig had. Ik besloot toen dat het nu echt hoogste tijd was om mijn eigen pad te volgen. Na de succesvolle transplantatie heb ik onder andere door Ayahuasca een helderder beeld gekregen van mijn eigen unieke kracht en potentie. Door afgestemd te blijven op mijn innerlijk kompas ontvouwen dingen op allerlei vlakken van het leven zich als het ware vanzelf. Zo heeft een ogenschijnlijk dramatische fase van mijn leven zoveel meer gebracht dan dat het gekost heeft. In mijn ceremonies gebruik ik de combinatie van Syrische Wijnruit en Jurema wat ook wel Anahuasca genoemd wordt (analoog Ayahuasca). Ik gebruik deze combinatie omdat deze het meest geschikt is voor het ‘proceswerk’.

Manu van Poppel (0646620494)
Kosten p.p: €144,-  tijd 19:00 – 8:00 (incl. overnachting en ontbijt)
Meer informatie en aanmelden via: www.AllowThyself.com


Taomoments – Het Pad van de Volledige Vrouw

We gebruiken het fysieke lichaam als uitgangspunt om bij onze vrouwelijke essentie te komen. Met zachte, vloeibare oefeningen uit de Tao de la Femme Lune gaan we ons vrouwenlichaam uitnodigen meer vrouw te zijn. De oefeningen zijn eenvoudig, iedereen kan het.

Extra aandacht voor: de psoas (spier van de ziel), het element water (je nieren en seksuele organen), het element vuur (je hart), jezelf uitbalanceren met 6 helende klanken en het energetisch openen van de ruggengraat.

Elke les is een traktatie voor je vrouw zijn, we duiken 2 uur lang de diepte in. Daarna kun je thuis nog lekker nazoemen. Ervaring Niet nodig, mag wel. Nodig Bamboe hitter à 17,50 (verkrijgbaar bij Harriët) voor huid en botten.

Door wie Harriët Kroon, docent Healing Tao (taoïstische chi kung) en Tao de la Femme Lune.
Donderdagavond 1 februari t/m 5 april van 18 tot 20 uur. Geen les op 1 maart. Prijs € 159,-.
Opgave Harriët, hallo@taomoments.nl of 06 4645 8763. Meer info www.taomoments.nl

Heart of Awakening
Zelfrealisatie in Verbinding:
“Celebration of Life….!”

De Rijkdom van Essentie
De ‘Meetings met Angelo’ zijn een intens samenzijn in waarheid, waarin we samen duiken in de rijkdom van onze Essentie. Want wie en wat zijn we nou echt…? Binnen de meetings wordt concreet voelbaar, tastbaar en glashelder dat onze ware natuur volmaakte vrijheid is, Puur Zijn, absolute wakkerheid en intense levendigheid. Je gaat herkennen, begrijpen en voelen dat je in je natuurlijke staat beschikt over onbegrensde creativiteit, daadkracht en vreugde. Want jouw Essentie is fundamentele verbondenheid, passie en flow.
Meer informatie: www.heartofawakening.nl