Tantra for Life

met Sebastiaan en Patrick

Dompel jezelf onder in de wereld van TantraForLife, waar speelsheid en diepe verbinding samenkomen. Ons programma geeft je de gelegenheid te vertragen en een dynamische dans aan te gaan die je ziel beroert. Ervaar de tedere hartvolle connecties die je kunt maken met andere mannen. Laat je meevoeren door de kleuren van je eigen levenskracht. Doe mee en breng Tantra in je dagelijks leven.

Voor wie

TantraForLife is een programma speciaal ontworpen voor alle mannen (of personen die zich als man identificeren) die op mannen vallen. Deze avonden bieden een geweldige gelegenheid om kennis te maken met Tantra en is tegelijkertijd een waardevolle ondersteuning voor degenen die hun beoefening verder willen integreren in hun dagelijks leven.

Wat kan ik verwachten?

In een groep met andere queer mannen leer je door middel van verschillende oefeningen een basishouding van vriendelijke nieuwsgierigheid ontwikkelen, zowel in het contact met jezelf als in de relatie tot de ander. Met lichaamswerk en dans zorgen we ervoor dat de energie in ons lichaam meer gaat stromen. Met meditatie, vertraging en stilte openen we onszelf voor een ruimer bewustzijn naar ons eigen gedrag. Met aandacht en aanraking maken we verbinding en helpen we elkaar er nog meer te Zijn.

Praktische info

€ 35,- per avond of strippenkaart 5 avonden voor €150.
Data: zie agenda (Een keer per maand op een vrijdagavond.)

Meer informatie

www.gaytantra.nl

Aanmelden: https://www.meetup.com/meetup-group-utspracc/
Trainers: Lees meer over ons op gaytantra.nl
Contact: Sebastiaan van Tongeren (email: tongerensv@icloud.com) of Patrick van Vught (patrickvanvught@gmail.com)