Sister Sisterhood

met Sifra Nooter

Sifra Nooter geeft jaartrainingen Magie van vrouwelijke seksualiteit voor vrouwen vanuit sjamanistisch persepectief.

Welkom sister

Sisterhood, maancirkels, een ver vergeten weten dat weer terugkomt in onze geheugens. Wij vrouwen kennen het, herinneren ons, de kracht, de bedding, het thuiskomen in de cirkel. Met elkaar als zusters verwelkomen we samen de kracht van onze bekkens, baarmoeders en onze vrouwelijke seksualiteit. We huilen, we rouwen, we vieren en we rusten. Iedere zuster is een spiegel. In het delen en het verbinden zit de heling. Voel je welkom in de cirkel.

Wat gaan we doen?

De jaartrainingen bestaan uit 5 weekenden. Met een vaste groep vrouwen werk je 9 maanden aan verschillende thema’s die allemaal te maken hebben met wat het betekent om vrouw te zijn. Wat het betekent om je hart, je lichaam, je buik, je bekken, je vrouwelijke seksualiteit en je vrouwelijke kracht te mogen leven en belichamen. De thema’s lopen synchroon met de standen van de maan en het seizoen.

Tussentijds oefenen

Tussendoor word je gevraagd om zelf met volle of nieuwe maan in een kleinere vrouwencirkel bij elkaar te komen. Zodat je kunt ervaren wat voor meerwaarde het heeft om met een cirkel vrouwen bij elkaar te komen. Iedere cirkel zal uiteindelijk haar eigen karakter krijgen. Maar om te beginnen, is het fijn als er een duidelijke structuur aanwezig is. Het is mooi als jou cirkel ook na de training kan blijven bestaan. We werken met Maancycli, die helpen ons meer verbonden te voelen met de wereld om ons heen en wat het betekent om als zusters bij elkaar te komen, in cirkels, in afstemming met de maan. Het sjamanisme geeft de training de bedding, de dragende steunende kracht, een beschermende aanwezigheid, van spirits en voormoeders, waar binnen wij kunnen werken. Tantra en Taoïsme geven veel tools en handvaten over onze vrouwelijke seksualiteit. Systemic rituals geven de mogelijkheid persoonlijk werk te doen in verbinding met het grote geheel.

Voor meer informatie: www.magievanseksualiteit.nl