Spirituele en psychosociale therapie met Igrid Kanters

Praktijk “ZON”

Door Ingrid Kanters

Met krachtige genezende energie werkt Ingrid aan je lichaam, waardoor blokkades los kunnen komen en inzichten kunnen worden geopenbaard. Dit stelt je lichamelijk, emotioneel en geestelijk in staat te genezen op verschillende vlakken o.a. : velerlei fysieke aandoeningen, depressie en andere geestelijke klachten, hoog gevoeligheid en disbalans of relationele problemen.

Ze helpt ook bij levensvraagstukken, zakelijke beslissingen en spirituele ontwikkeling.
Via helderzien en -horen is Ingrid in staat jou inzicht te geven in je levenspad, waar je aan kunt werken, welke blokkades jij geestelijk of lichamelijk hebt en waar je krachten liggen.
Zo kan ze jou direct richting geven aan een concrete verandering in je leven.

Ingrid werkt sinds 2004 in haar eigen praktijk “ZON”.
Op haar 28ste raakte ze serieus geïnteresseerd in meditatie, zelfontwikkeling en verlichting. Haar meditaties brachten haar wijsheid en inzicht in het “hier en nu” en ze leerde zich te laten leiden door de boodschappen en oefeningen van haar spirituele begeleiders.
Sport, meditatie, yoga en gezonde voeding zijn voor haar belangrijke pijlers.

Ze heeft inwijdingen gehad in Reiki 3de graad, Master Teacher of The Magnified Healing Energy en Universal Light Energy 2. Ze kan zowel aan groepen als ook op afstand genezing sturen.

Daarnaast heeft ze een Medische Basiskennis opleiding en is ze Complementair Therapeut. (voedingssupplementen en natuurgeneeswijzen)

www.praktijkzon.org

Eerste sessie 60 euro, vervolg sessies 45 euro. Verschillende dagen in de week in de Ruimte.
Afspraak maken kan via praktijkzon7@gmail.com