Praktijk voor Spirituele Coaching & Counselling

met Nishkampa van de Breevaart

Wil je meer uit het leven halen dan wat het leven je nu biedt? Voor als je minder last van je angst wilt hebben, meer zelfvertrouwen, minder moe, minder stress, minder verdriet, minder pijn of je wilt je gezonder voelen waardoor de kwaliteit van je leven toeneemt. Jij kan bij mij terecht met al je vragen die betrekking hebben op jouw gezondheid, hoog gevoeligheid en geestelijke klachten. Ook als je geen klachten hebt is het mogelijk om een consult te volgen ter preventie of ter ondersteuning van bewustzijnsprocessen.

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, erkend Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut (BATC) en erkend Registercounselor ABvC®. Ik voer met liefde en passie mijn vak uit. Het is mijn missie om mensen te begeleiden om weer de balans te vinden en weer in hun eigen kracht te gaan staan.

In de praktijk werk ik met een holistische werkwijze. Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar de specifieke klachten waar je last van hebt, maar de behandeling richt zich op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De klachten worden dus vanuit een breder perspectief bekeken. Ik kijk niet alleen naar de symptomen, maar juist ook naar de mogelijke oorzaak die aan de klachten ten grondslag ligt. Wanneer je de oorzaak zowel op fysiek als mentaal en emotioneel vlak aanpak, is de kans op herstel het grootst. Het evenwicht wordt hersteld, zodat je weer op eigen kracht verder kunt.

Voor een holistische aanpak werk ik volgens de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.

Tijdens het consult kan ik gebruik maken van: Healing, Coaching en Counselling, Bloesemtherapie en Spagyriek Alchemistische Plantgeneeskunde™.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC, ABvC en RBCZ.

Ik ben als therapeut opgeleid in meervoudige natuurgeneeskundige vaardigheden en heb een diploma HBO medische basiskennis die voldoet aan de criteria. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis.

www.nishkampacoaching.nl
www.praktijknishkampa.nl

Ik geef consulten in Lelystad en Amsterdam, een consult in Amsterdam kost 75 euro.
Afspraak maken kan via:
info@nishkampacoaching.nl
info@praktijknishkampa.nl

Telefoonnummer: 06-40118916