Praktijk voor sprirituele Coaching & Counselling

met Nishkampa van de Breevaart

Je kunt bij mij in de praktijk terecht voor ondersteuning bij levensvragen, fysieke klachten of sociaal- emotionele problemen. Een persoonlijk consult kan je helpen de balans in jezelf en je leven terug te vinden, waardoor klachten verminderen.

Tijdens het consult maak ik gebruik van: Healing, Coaching en Counselling, Bloesemtherapie en Spagyriek Alchemistische PlantgeneeskundeTM.

Spagyriek
Spagyriek valt onder de natuurlijke geneeswijzen. De spagyriek essences en spagyriek complexen zijn volledige natuurlijke producten, welke vervaardigd zijn vanuit planten. Deze essences zijn toe te passen bij acute en chronische klachten en ze kunnen ondersteunend werken naast de reguliere behandeling. Spagyriek is ook geschikt voor pijnbestrijding, preventieve doeleinden en ter ondersteuning van bewustzijnsprocessen.

Healing
Universal Cosmic HealingTM is een energetische healing therapie die uitgaat van eenheid in lichaam, geest en ziel. Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen. Deze wordt via de healing in gang gezet. Wanneer er een disbalans is ontstaan, dan kan dit zich uiten op velerlei manieren. Dit kan vermoeidheid, hoofdpijn, stressklachten en mentale- en emotionele problemen veroorzaken. Deze klachten kunnen uitmonden in een burn-out of ziekte.
De healing brengt balans in lichaam en geest waardoor de healing ook als je geen klachten hebt, preventief werkzaam is.

Bloesemtherapie
The Spirit of the BlossomTM is een bloesemtherapie van Bach Bloesem remedies gecombineerd met Chalice Well Essences. Door de transformerende kwaliteiten van beide bloesems te gebruiken, ontstaat er een bijzondere samenstelling, welke een helende werking heeft op lichaam, geest en ziel. The Spirit of the BlossomTM is zowel voor volwassenen als voor kinderen zeer geschikt. Nishkampa van de Breevaart (1962) als therapeut en counsellor heb ik ruim ervaring in het begeleiden van mensen. Ik kijk vanuit een spirituele invalshoek naar de hulpvraag, waardoor de kern snel helder wordt. Vanuit mijn kennis, ervaring en opleidingen geef ik een consult wat aansluit op de wens en behoefte.

Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis.

Contact

Nishkampa van de Breevaart
Telefoonnummer: 06-40118916
Website: www.nishkampacoaching.nl
Email: info@nishkampacoaching.nl