Holistic Yoga & Shiatsu Therapie

met David Lonsdale

David Lonsdale begon met stretchen in 1983 na een ongeluk. Sindsdien heeft hij steeds verdergaande kennis en inzicht verworven. Hij gelooft dat wij allen eeuwige studenten van het leven zijn en past dit toe door cursussen te blijven volgen. Deze hebben zijn persoonlijke inzicht en levensbewustzijn verbreed en verdiept. Hij deelt dit inzicht, liefdevol en met een gezonde dosis humor, met zijn studenten.
Als shiatsu therapeut heeft hij de Chinese geneeskunde uitgebreid bestudeerd en ook de westerse kennis over anatomie, fysiologie en pathologie. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging IOKAI Shiatsu Therapeuten (V.I.S) en is eveneens geregistreerd bij de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Alternatieve Genees- en Behandelwijzen (S.R.B.A.G.).

‘Mindful Movements’
Hoewel de meeste aandacht in elke les uitgaat naar het lichaam, kan er geen blijvende fysieke balans en harmonie ontstaan zonder ook mentaal en emotioneel evenwicht. David’s lessen zijn sterk beinvloed door de leer van de Bihar School of Yoga, India, alsook de principes van Shiatsu en van Chinese Geneeskunde. Zie reklame in dit boek voor het volledige wekelijkse les programma.

Informatie:

www.holisticyoga-shiatsu.com
telefoon 020 686 89 67
Voor data en tijden zie de agenda van De Ruimte